For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Proline levert speciale magneetplaten van hoogwaardige soepele kwaliteit

Magneetplaten,een flexibele oplossing

Een magneetplaat is een flexibele oplossing voor niet permanente autobelettering. U gebruikt de promotie alleen wanneer het u uit komt. Een andere naam voor magneetplaat is magneetsticker. Het is een perfecte oplossing voor tijdelijke of wisselende reclame-uitingen, voor reclameborden die op verschillende auto’s gebruikt moeten kunnen worden, en zijn het antwoord voor wie wel tijdens de werkweek autoreclame wil hebben, maar niet in het weekend.

Magneetplaten op maat

Proline levert speciale magneetplaten van hoogwaardige soepele kwaliteit die langdurig meegaan en ook op hoge snelheid aan de auto gehecht blijft. De door ons geleverde platen kunnen van iedere ondergrondkleur worden voorzien zodat het lijkt of u alleen de reclame op uw voertuig heeft. Wij voorzien uw magneetplaat met de bedrukking volledig naar uw wens.

magneetplaten proline amersfoort

Neem vrijblijvend contact op voor een passend aanbod

Klant Beoordelingen - Facebook Reviews

supernetjes en precies zoals ik het wil

Mijn bus beletterd door Paco, supernetjes en precies zoals ik het wil. Vandaag 2 "hoodies" laten beletteren in de huisstijl , weer zeer tevreden.

Jan van de Pijpekamp

Jan van de Pijpekamp

Snelle service en een mooi resultaat

Vorige week onze auto van Culinair Festijn door Paco laten beletteren. Erg mooi geworden. Ik had deze beoordeling eigenlijk al kunnen schrijven na het kennismakingsgesprek. Een plezierige eerste ontmoeting en 's avonds was hij al bezig met het ontwerp! Snelle service en een mooi resultaat. We weten je nu te vinden dus ik zeg 'Tot ziens'.

Simone van der Giessen

Simone van der Giessen

Erg goed gelukt!

Super, onze reclamezuil en ramen van ons bedrijflogo laten voorzien. Erg goed gelukt!

Constant Sciarone

Constant Sciarone

Super werk!

Motor Bestickering

Kevin Bakker

Kevin Bakker

Top