For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Carwrapping

Met carwrapping laat u aan de buitenkant van uw auto een folie aanbrengen. Deze folie geeft uw auto een uitstraling geheel naar uw persoonlijke wensen. Tevens beschermt de folie uw autolak tegen steenslag, krassen en weersinvloeden. Maar natuurlijk kunt u de voordelen van carwrapping ook gebruiken om met autofolie uw auto te personaliseren.

Personal touch of een totaal nieuw uiterlijk!

Proline werkt uiteraard met een hoogwaardige folie die zich ook weer probleemloos laat verwijderen. Er blijven geen gebruikssporen achter. Uw auto blijft onder de folie zoals hij was. U kunt kiezen uit een grote diversiteit folie waaronder glans autofolie, mat autofolie, carbon, chroom enzovoort, of u kunt kiezen voor een bepaald design of afbeelding. Zo transformeert u makkelijk (een deel) van uw auto.

carwrapping proline amersfoort

Intresse? Maak een afspraak!

Carwrapping voor bedrijfsauto’s

Zeker voor bedrijfsauto’s is een carwrap een ideale oplossing om een standaard kleur auto helemaal tot bedrijfs- of huisstijl te transformeren. Met behoud van het grote voordeel dat u een courante kleur auto houdt, terwijl u jarenlang in een auto rijdt die helemaal is aangepast aan uw huisstijl, bedrijfskleuren en/of bedrijfsreclame.

proline carwrapping

Klant Beoordelingen - Facebook Reviews

supernetjes en precies zoals ik het wil

Mijn bus beletterd door Paco, supernetjes en precies zoals ik het wil. Vandaag 2 "hoodies" laten beletteren in de huisstijl , weer zeer tevreden.

Jan van de Pijpekamp

Jan van de Pijpekamp

Snelle service en een mooi resultaat

Vorige week onze auto van Culinair Festijn door Paco laten beletteren. Erg mooi geworden. Ik had deze beoordeling eigenlijk al kunnen schrijven na het kennismakingsgesprek. Een plezierige eerste ontmoeting en 's avonds was hij al bezig met het ontwerp! Snelle service en een mooi resultaat. We weten je nu te vinden dus ik zeg 'Tot ziens'.

Simone van der Giessen

Simone van der Giessen

Erg goed gelukt!

Super, onze reclamezuil en ramen van ons bedrijflogo laten voorzien. Erg goed gelukt!

Constant Sciarone

Constant Sciarone

Super werk!

Motor Bestickering

Kevin Bakker

Kevin Bakker

Top