For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Contourmarkering

Sinds 2008 is uit oogpunt van veiligheid contourmarkering voor vrachtwagens zwaarder dan 7½ ton verplicht. Vanaf 10 juli 2011 geldt dit voor alle nieuwe registraties, maar niet alle voertuigen hoeven voorzien te worden van veiligheidsmarkeringen of contourmarkering. Heeft u vrachtwagens die verplicht contourmarkering moeten dragen dan moet de achterkant van de auto voorzien zijn retro-reflecterende tape.

Contourmarkering voor veiligheid plus een extra dimensie

Naast retro-reflecterende tape kunt u gebruik maken van retro-reflecterende folie. Delen van uw belettering voorzien van deze folie geven in het donker een opvallende dimensie aan de belettering.

Laat uw auto bij Proline Reclame voorzien van contourmarkering volgens de wettelijke eisen en u bent verzekerd van een uniek uitziende en veilige belettering/signalering.

Contourmarkering proline amersfoort

Intresse? Maak een afspraak!

Klant Beoordelingen - Facebook Reviews

supernetjes en precies zoals ik het wil

Mijn bus beletterd door Paco, supernetjes en precies zoals ik het wil. Vandaag 2 "hoodies" laten beletteren in de huisstijl , weer zeer tevreden.

Jan van de Pijpekamp

Jan van de Pijpekamp

Snelle service en een mooi resultaat

Vorige week onze auto van Culinair Festijn door Paco laten beletteren. Erg mooi geworden. Ik had deze beoordeling eigenlijk al kunnen schrijven na het kennismakingsgesprek. Een plezierige eerste ontmoeting en 's avonds was hij al bezig met het ontwerp! Snelle service en een mooi resultaat. We weten je nu te vinden dus ik zeg 'Tot ziens'.

Simone van der Giessen

Simone van der Giessen

Erg goed gelukt!

Super, onze reclamezuil en ramen van ons bedrijflogo laten voorzien. Erg goed gelukt!

Constant Sciarone

Constant Sciarone

Super werk!

Motor Bestickering

Kevin Bakker

Kevin Bakker

Top